Cosplay Parade

🌟 Deltag i cosplay paraden til Copenhagen Gaming Week! 🌟

Har du et fantastisk cosplay, som du brænder efter at vise frem til Copenhagen Gaming Week? Så er vores cosplay parade søndag d. 14. januar 2024 den perfekte mulighed for dig! Det er ikke en konkurrence, men en sjov parade gennem alle eventets haller. Kom og vær med og nyd festlighederne, når I sammen går gennem hallerne og viser alle den fantastiske kunst, der er cosplay!

Her er, hvad du skal vide:

👾 Vis dit cosplay: For at deltage, skal du være iklædt et cosplay. Under tilmeldingsprocessen vil du blive bedt om at indsende et billede af dit kostume. Det gør vi for at sikre at paraden fremviser cosplay som en kunstform og hylder jeres hårde arbejde.

🎟️ Fri adgang om søndagen: Alle der deltager i cosplay paraden modtager en gratis søndagsbillet til Copenhagen Gaming Week.

🎈 Begrænset plads: For at sørge for at alle får en fantastisk paradeoplevelse, er der plads til max 50 cosplayere. Så sørg for at sikre dig din plads hurtigst muligt, for at være en del af vores festlige parade!

🌟 Deltagelse i konkurrencerne: Hvis du er tilmeldt vores Novice konkurrence om lørdagen er du også mere end velkommen til også at deltage i paraden! Bare husk at reservere din plads i tilmeldingsformularen til Novice cosplay konkurrencen.

📝 Tilmeld dig: Gå ikke glip af denne spændende mulighed for at vise dit cosplay frem og mød en masse andre cosplayere og entusiaster! Tilmeld dig cosplay paraden herunder.