Expert Cosplay Competition

🌟 Kalder alle eksperterne! 🌟

Er du en erfaren cosplayer, og er du klar til at deltage i det nyeste og vildeste gaming event i Danmark? Deltag i vores Expert Cosplay konkurrence til Copenhagen Gaming Week, søndag d. 14. januar 2024! Kom og vis dine fantastiske evner og kreativitet frem!

Her er, hvad du behøver at vide om konkurrencen:

🎮 Max 25 deltagere: Der er begrænsede pladser, så skynd dig at melde dig til!

🎟️ Fri adgang til Copenhagen Gaming Week: Hver deltager får fri adgang til vores episke gaming event. Så kom og nyd al gamingen, panelerne og meget mere!

🥇 Store præmier: Konkurrer om de største præmier i vores cosplay konkurrencer. Top-3 vil modtage skønne præmier.

🌟 Dommerens Favorit: Imponer vores dommere for en chance for at vinde den eftertragtede ”Dommerens Favorit” – pris. Denne går til det cosplay, der formår at imponere dommerne på en helt ny måde.

🔨 Kun hjemmelavede kostumer: Denne konkurrence er udelukkende for hjemmelavede kostumer. Vis dit exceptionelle håndværk og din sans for detaljer og kreativitet ned til mindste søm.

🔍 Pre-Judging: For alle hjemmelavede kostumer vil der være en min. 5-minutters forhåndsbedømmelse session med dommerne. Det her er din chance for at fremvise dit hårde arbejde foran dommerne.

🛋️Cosplay lounge: Alle deltagere får adgang til cosplayloungen, hvor du kan tage en lille pause fra al opmærksomheden og sidde ned i ro og fred. Der er også et omklædningsrum og en cosplay ’repair-station’ til rådighed.

🥳 15+: Du skal være 15 år eller ældre på konkurrencetidspunktet for at deltage. Deltagere under 18 år skal have en forældres/værges tilladelse.

📣Regler: Læs mere om de generelle konkurrenceregler ved at besøge Regler & Bestemmelser.

📝 Tilmeld dig: Klar til at gøre krav på din plads blandt de bedste? Tilmeld dig vores Expert Cosplay konkurrence via linket nedenfor.