Novice Cosplay Competition

🌟 Kalder alle håbefulde Cosplayers! 🌟

Er du klar til at vise dine cosplay-evner og kreativitet frem? Så skal du deltage i vores Novice konkurrence lørdag d. 13. januar til Copenhagen Gaming Week! Novice konkurrencen er ikke kun den perfekte mulighed for begyndere som skal prøve kræfter på en scene for første gang – den er også ideel til de mere erfarne og let øvede! Her er alt, hvad du skal vide om konkurrencen:

🎮 Max 25 deltagere: Der er begrænsede pladser, så skynd dig at melde dig til!

🎟️ Fri adgang til Copenhagen Gaming Week: Hver deltager får fri adgang til vores episke gaming event. Så kom og nyd al gamingen, panelerne og meget mere!

🥇 Præmier: Konkurrer om fantastiske præmier! Top-3 vil modtage skønne præmier.

🌟 Dommerens Favorit: Imponer vores dommere for en chance for at vinde den eftertragtede ”Dommerens Favorit” – pris. Denne går til det cosplay, der formår at imponere dommerne på en helt ny måde.

🤖 Alle Cosplayers er velkomne: Uanset om du har lavet dit kostume fra bunden, fået hjælp til dele af det, eller fundet det perfekte outfit online, er alle inviteret til at deltage. Dog er kun hjemmelavede kostumer berettiget til at modtage præmier i konkurrencen.

🔍 Pre-Judging: For alle hjemmelavede kostumer vil der være en min. 5-minutters forhåndsbedømmelse session med dommerne. Det her er din chance for at fremvise dit hårde arbejde foran dommerne. Vær forberedt på at svare på eventuelle spørgsmål om dit kostume, men ingen grund til bekymring – vores dommere er super venlige.

🛋️Cosplay lounge: Alle deltagere får adgang til cosplayloungen, hvor du kan tage en lille pause fra al opmærksomheden og sidde ned i ro og fred. Der er også et omklædningsrum og en cosplay ’repair-station’ til rådighed.

🥳 15+: Du skal være 15 år eller ældre på konkurrencetidspunktet for at deltage. Deltagere under 18 år skal have en forældres/værges tilladelse.

📣Regler: Læs mere om de generelle konkurrenceregler via linket her: Regler & Bestemmelser.

📝 Tilmeld dig: Klar til at indtage scenen og konkurrere i vores Novice konkurrence? Tilmeld dig via linket nedenfor. Husk, det er først til mølle!