Regler & Bestemmelser

GENERELT

- Det er tilladt at deltage i konkurrencen med et cosplay der har været brugt i en tidligere konkurrence. Det er dog ikke tilladt at bruge kostumet, hvis der er vundet en større præmie med kostumet (kvalifikationer til en international konkurrence, samt præmier med værdi over 1.000 kr.).

- Alle rekvisitter skal overholde dansk våbenlovgivning.

- Deltagere skal være minimum 15 år på konkurrencetidspunktet.

- Deltagere skal tage højde for, at der vil være børn til stede blandt publikum, så dit cosplay skal være passende for børn.

- Af sikkerhedsmæssige årsager skal du være i stand til at kunne bevæge dig rundt i kostumet uden assistance.

- Ved tilmelding giver du tilladelse til, at Copenhagen Gaming Weeks fotografer kan tage billede/video som må deles på alle Copenhagen Gaming Weeks promoveringsmaterialer.

- Arrangørerne forbeholder sig rettighederne til at flytte deltagere fra Ekspert til Novice, eller det modsatte, hvis de anser deltageren for at være overkvalificeret eller underkvalificeret for den pågældende klasse.

- Hvis du ønsker at trække dig fra konkurrencen, SKAL du give besked til cosplay@copenhagengamingweek.dk

OM KOSTUMERNE

- Man må gerne deltage i købte kostumer til Novice konkurrencen. Dette skal dog noteres ved tilmelding.

- Med hjemmelavede kostumer er det kun tilladt at have købt mindre dele, som eksempelvis paryk, sko eller øreringe.

- Det er tilladt at have fået hjælp fra en anden til dit kostume, men dette skal også nævnes ved tilmelding eller ved pre-judging.

- Har du selv lavet dit kostume, skal du i løbet af dagen ind til et panel af dommere (også kaldet pre-judging), hvor du vil have cirka 5 minutter til at fortælle lidt om dit kostume.

- Cosplay kostumer skal som udgangspunkt være officielle designs fra anime, Manga, feature films, TV-serier, videospil, webserier, tegneserier og/eller tegnefilm. Er du i tvivl om dit kostume er cosplay, eller har du lyst til at deltage i et kostume inspireret af Fan-art, skal du skrive i en mail til cosplay@copenhagengamingweek.dk.

- Dit kostume vil blive sammenlignet med referencebilledet. Dommerne tager ikke højde for deltagerens fysiske udseende.

- Stødende makeup og/eller kostumer er ikke tilladt i nogen form.

Arrangørerne forbeholder sig retten til at diskvalificere deltagere fra konkurrencen eller trække en præmie tilbage, hvis der sker et brud på reglerne, eller hvis der på anden måde opstår en form for snyd, der gør konkurrencen uretfærdig.