OM CGW

Velkommen, kære rejsende, til Copenhagen Gaming Week.

Dejligt, at du kunne komme forbi!
Sæt dig ned, hvil dig lidt og lyt til fortællingen om den nye internationale festival, beliggende i hjertet af den danske hovedstad.

 

Copenhagen Gaming Week er til for at forene alle aspekter af gaming og dens kultur ved at skabe et miljø, hvor fællesskaberne kan blomstre, kulturen fejres og nyde et univers skabt til gamere og alle interesserede.
Kom og udforsk vores forskellige verdener, hvor du kan fordybe dig i alt fra gamle klassikere til nye trends på tværs af flere områder.
Det er stedet, hvor du kan introducere dine venner til den fantastiske verden af gaming og udfolde din indre nørd blandt ligesindede (og ja: at være nørd er et af de største achievements du kan opnå, hvis du spørger os).

 

Fordyb dig i det nyeste tech og udstyr, prøv masser af forskellige spil online og IRL, oplev de forskellige kulturer og fællesskaber og meget mere sammen med andre ligesindede, der deler samme passion.
Copenhagen Gaming Week strækker sig ud over underholdning og omfavner sig også ind i mode, sport, livsstil og vores daglige liv.

 

 

Mens vi sidder her og mindes den allerførste udgave af festivalen, arbejder vi i teamet også hårdt på at videreudvikle og forbedre næste udgave af Copenhagen Gaming Week. Og vi kan slet ikke vente med at dele nyhederne og forberede jer på næste års eventyr.
Følg med på vores sociale kanaler og få et indblik i, hvad vi arbejder på, og hvad der venter jer i 2025.

 

Så gør dig klar til en spændende oplevelse ved Copenhagen Gaming Week 2025!

 

 

Copenhagen Gaming Week åbnede for første gang dørene i januar 2024.

 

Projektet blev igangsat allerede i 2019, så det har været længe undervejs.
Festivalen er grundlagt af Bellagroup, og er i tæt samarbejde med Blackbox Media og andre vigtige interessenter som blandt andet Københavns Kommune, Region Hovedstaden og Wonderful Copenhagen.