ESPORTS ARENA

Gør dig klar til en elektrificerende oplevelse, når Copenhagen Gaming Week har officiel turneringspartner BLAST med ombord i opsætningen af en Counter-Strike 2-turnering på internationalt niveau. Turneringen løber af stablen i den spritnye Bella Arena, foran tusindvis af skrigende tilskuere, hvor kvalificerede lokale og regionale hold får muligheden for at kæmpe om en chance for at konkurrere på den store scene ved siden af to inviterede tophold. Oplev pulsen hamre, når holdene udfordrer hinanden i håbet om den prestigefulde titel allerede fra lørdag formiddag, og vær vidne til kroningen af vores allerførste mester i den store ”Grand Final” om søndagen.

BLAST & Astralis founder, Jakob Lund Kristensen, præsenterer ESPORTS ARENA til Copenhagen Gaming Week

-

Astralis & NIP

Oplev to af verdens bedste Counter-Strike-hold, herunder danske Astralis og svenske NIP, når de indtager scenen under Copenhagen Gaming Week's Counter Strike 2-turnering, der afholdes i samarbejde med BLAST.

Vores turnering giver kvalificerede hold fra Nordeuropa mulighed for at dyste mod de største stjerner i Bella Arena. Hvem ved? Måske når de hele vejen til finalen, eller også kan du se frem til en nordisk finalebrag med en intens face-off mellem Astralis og NIP søndag den 14. januar.

Program: 

  • Fredag d. 12. januar: Showmatch CS2
  • Lørdag d. 13. januar: Semi Finals CS2
  • Søndag d. 14. januar: Decider CS2
  • Søndag d. 14. januar: Grand Final CS2

 

BLAST

BLAST, et førende navn inden for både dansk og international esportsunderholdning, er klar til at løfte den allerførste Copenhagen Gaming Week-festival som officiel turneringspartner i vores ESPORTS ARENA.

Kendt for at organisere spektakulære esportsturneringer, bringer BLAST et væld af erfaring og ekspertise til bordet. Med et udvalg af særligt inviterede tophold og udfordrere, der har banet vej gennem den online kvalificeringsrunde, lover vores Counter-Strike 2-turnering intens action og skarp konkurrence.

BLAST er klar til at levere en enestående oplevelse for både fans og hold, gennem alt fra opbygning af scenen til broadcast på streamingkanalerne. Dette partnerskab understreger både BLASTs og Copenhagen Gaming Weeks engagement i at styrke den lokale esportsscene i Danmark samtidig med at give fans underholdning på næste niveau.

Fuld turneringsplan og inviterede hold er endnu ikke offentliggjort. Stay tuned!

Mød Pimp

Pimp aka. Jacob Winneche, en tidligere professionel CS:GO-spiller og nuværende esportskommentator på TV2, YouTuber og Twitch-streamer, joiner også Copenhagen Gaming Week lørdag og søndag. Han har gennemgået en inspirerende rejse mod mental og fysisk sundhed, hvilket er grundlaget for hans ambassadørskab for esportsuniverset til Copenhagen Gaming Week.

Pimp kommer til at holde spændende talks om hans udvikling som professionel spiller, overgangen til kommentatorrollen, behovet for at tænke sundhed ind i gaming og hans tanker om CS:GO.

Når Pimp ikke er på scenen, kan man møde ham i ESPORTS ARENA-området, hvor han vil give autografer og være tilgængelig for fans.

Glæd dig til mange flere nyheder i vores ESPORTS ARENA!