SUPERFANS

Gaming er ikke bare en hobby; det er et dybt forankret og passioneret fællesskab, der strækker sig over generationer. I SUPERFANS-verdenen på første sal kan du fordybe dig i alle de universer, der får dit hjerte til at slå i selskab med ligesindede. Byt kort, deltag i episke kampe, ifør dig ikoniske karakterkostumer og connect med dine kammerater i dedikerede fællesskabsområder, som Copenhagen Gaming Week stiller til rådighed. Alder kender ingen grænser, når det kommer til at være en dedikeret superfan – her er alle fra 1 til 100 år velkomne til at nørde helt ud sammen.

BLAST & Astralis founder, Jakob Lund Kristensen, præsenterer SUPERFANS til Copenhagen Gaming Week

-

Nordic Card Show

Nordic Card Show indtager Copenhagen Gaming Week med deres fantastiske passionsprojekt, der formår at samle tusinder af mennesker på tværs af Europa. Nordic Card Show er et samlepunkt for alle typer af kortsamlere med plads til at bytte, købe, vurdere, learn to play, speed trading, live signings og spørge eksperter til råds.

Glæd dig til at mekka af pokémon, fodboldkort, magic cards, basketballkort og meget mere så langt øjet rækker. På festivalen lægger etablerede ekspert som Pokemons.dk, The Card Collective og Lets Grade Cards vejen forbi. Kort sagt: Her er der både plads til gamle entusiaster og helt unge ildsjæle!

Underholdning i Pixel.tv's univers

Hele Danmarks spilekspert, Thomas Bense, og Pixel.tv er med til at danne ramme for vores SUPERFANS-univers. Med en række af spændende indslag hver dag og skiftende gæster i huset, er der garanti for et dybdegående sceneprogram, der dækker alt, hvad der rører sig inden for gaming-verdenen. Glæd dig til underholdning af bl.a. de mest populære danske stemmeskuespillere, David Bateson og Magnus Bruun, kendt som Agent 47 i Hitman og Eivor i Assassin’s Creed Valhalla.

Pixel.tv er kendt som et førende dansk medie inden for gaming, og deres ekspertise og utallige kontakter giver dem fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste trends og tendenser.

Oplev en verden af cosplay

Uanset om du er en erfaren cosplayer eller helt ny inden for konceptet, vil cosplay-kostumerne og begivenhederne ved Copenhagen Gaming Week uden tvivl efterlade dig i ærefrygt. Cosplay, engelsk forkortelse for "costume play" aka. ”kostumeleg”, er kunsten at bringe fiktive karakterer til live gennem omhyggeligt udarbejdede kostumer og imponerende optrædener. Det er en fejring af kreativitet, lidenskab og fandom, der har taget verden med storm, herunder Danmark.

Ved Copenhagen Gaming Week kan du opleve en dedikeret cosplay-scene, hvor cosplayers og andre nysgerrige individer kan fordybe sig i dette livlige fællesskab. Scenen vil fungere som et centrum for alt fra cosplay-konkurrencer til cosplay-catwalks.

Uanset om du er cosplayer selv eller blot nysgerrig på denne fængslende verden, vil cosplay-begivenhederne have noget for enhver smag. For dem der ikke er bekendt med cosplay, er det en unik mulighed for at overvære den dedikation og håndværksmæssige kunnen, der går ind i at skabe disse ekstraordinære kostumer.

Ruben & Bobby

Glæd dig til retro vibes og fede frisurer, når Ruben & Bobby rammer Copenhagen Gaming Week. Ruben & Bobby medbringer ikke blot et museum med gamle spilkonsoller, du kan få lov at prøve, men også et stort lykkehjul, hvor du kan vinde fede frisøroplevelser inspireret af dine yndlingsfigurer.

Tænk Stanger Things der møder Pokémon, Mario, Spiderman og Anime. En hel unik oplevelse, som du slet ikke vil undgå at bemærke, når du bevæger dig rundt på festivalen.

Glæd dig til mange flere nyheder i vores SUPERFANS-verden!