URBAN & SPORT

Træd ind i vores dynamiske verden, der fusionerer URBAN & SPORT. Her møder virtuelle gaming-kæmper og verdenskendte brands alt fra fysiske sportsgrene til mode, musik, streaming og popkultur. Hyg med vennerne, udforsk de nyeste tech-trends, udfordre nye og gamle holdkammerater på de indendørs gadebaner og mød de fedeste creators fra dit feed i virkeligheden. Uanset om du er til fysisk eller online-spil, er URBAN & SPORT stedet, du ikke vil hjem fra.

BLAST & Astralis founder, Jakob Lund Kristensen, præsenterer URBAN & SPORT til Copenhagen Gaming Week

-

Mød Dingo

Den tidligere professionelle FIFA-spiller Dingo, aka Daniel Klink Nørremark, er til stede både lørdag og søndag under Copenhagen Gaming Week. Han er kendt for sin energiske tilgang til gaming og underholdning og har en passion for sport og livsstil.

Glæd dig til Dingos spektakulære interaktive soundboks battle, hvor du kan få mulighed for at deltage og dyste mod dit idol. Publikum bestemmer vinderen, og der er vilde præmier på spil.

Når Dingo ikke er på scenen, finder du ham i URBAN & SPORT-området, hvor du kan score autografer, deltage i challenges og meget mere.

Politiets Online Patrulje

Politiets Online Patrulje cruiser ind i gaming-verdenen og lærer dig om online sikkerhed - noget der vigtigt for både hardcore gamers, men også forældre, til børn der gamer. Tør du tage kampen op mod autoriteten? Du har muligheden for at udfordre en politimand på spilstationerne i URBAN & SPORT. Få indblik i, hvad Politiets Online Patrulje laver, og hvorfor deres rolle er afgørende. Måske opdager du karrieremuligheder, du ikke havde tænkt over? Gør dig klar til en unik gamingoplevelse side om side med politiet!

GAME Aktiviteter

Den internationale NGO, GAME, kigger forbi Copenhagen Gaming Week alle tre dage og medbringer et væld af underholdning, workshops og aktiviteter. Glæd dig til:

Panna fodbold byder på hurtige fødder, masser af finter og bunker af mål. Men bare rolig, GAMEs kompetente instruktører er eksperter i at få alle med.

Teqball er en boldsport, der spilles på et buet bord, der kombinerer elementer af sepak takraw og bordtennis. Frem og tilbage slår spillerne en fodbold med en hvilken som helst del af kroppen undtagen arme og hænder.

Streetbasket ligner egentlig almindelig basketball. Forskellen er, at man sagtens kan spille til én kurv, og man kan også spille 1 mod 1, 2 mod 2, osv. Her kan du lære de grundlæggende teknikker.

Fodtennis spilles på en bane delt af et lavt net. Der er to hold, hvert hold med en, to eller tre spillere. Holdene prøver at score et point ved at ramme bolden med en del af kroppen, undtagen armene. Det gælder om at få bolden over på modstanderens banehalvdel på en måde, hvor det bliver svært eller umuligt at returnere bolden tilbage over nettet.

Bordfodbold og Subsoccer vil være tilgængeligt under hele festivalen for alle interesserede.

Glæd dig til mange flere nyheder i vores URBAN & SPORT-univers!