Mediekit

Copenhagen Gaming Week 12. – 14. januar, 2024 

Sammen når vi længst ud

Vi vil gerne hjælpe dig med at tiltrække og engagere både nye og eksisterende kunder. For at gøre det nemt og overskueligt har vi derfor sammensat et mediekit, som du frit kan benytte dig af. Det kan for eksempel være en god idé, at du tænker på at eksponere din deltagelse til Copenhagen Gaming Week allerede nu på sociale medier, nyhedsbreve, intranet og andre platforme. 

Vær din egen nyhedskanal

Vi har forberedt nogle kreative skabeloner, så du nemt kan skabe opmærksomhed om din deltagelse til Copenhagen Gaming Week. 

Download billede til opslag her. 

Download billede til stories her. 

Download Copenhagen Gaming Week-logo her. 

For at vi kan dele og dermed øge rækkevidden på dine opslag, er det vigtigt, at du bruger vores fælles hashtag #copenhagengamingweek, #cphgamingweek og #cphgw, og at du tagger dine opslag med @copenhagengamingweek. 

 

Copenhagen Gaming Week "in motion"

Engagerende videoer kan gøre en stor forskel, når du vil fange - og ikke mindst fastholde - dine målgruppens opmærksomhed. 

Her finder du vores lanceringsvideo for Copenhagen Gaming Week i forskellige formater og længder.  

Download Copenhagen Gaming Week-video (1x1) her. 

Download Copenhagen Gaming Week-video (9x16) her

Download Copenhagen Gaming Week-video (16x9) her

Inviter dine vigtigste interessenter

Vi har forberedt en elektronisk invitation til Copenhagen Gaming Week, som vi håber, du vil sende til dine kunder og dit netværk. I invitationen er der et link, som modtageren kan klikke på for at købe entrébilletter, finde hjemmesiden, m.m. Det eneste, du skal gøre, er at vedhæfte invitationen i en mail. 

Download elektronisk invitation her